Bugün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşarken, bir yandan da portalımızın 11. yaşını kutlamanın onurunu gururla paylaşıyoruz. Onyıllardır emek, ter ve deneyimle büyüttüğümüz Babmagazine’in bugün milyonlara ulaşması, her birimizin kalbinde tarifsiz bir mutluluk, derin bir gurur ve minnettarlık yaratıyor.
Yeni yaşımızda portalımızı daha da büyütüyor, her mecradan sizlere ulaşmanın ve en doğru, en güncel haberleri her platformda sizlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu yolculukta, sadece bir dijital platform değil, sizlerle kurduğumuz güçlü bağın ve güvenin de değerini hissediyoruz. Bu 11 yılda attığımız her adım, aldığımız her karar, her haber ve her proje, BABmagazine’i kültür, sanat, yaşam ve vizyonun kesiştiği bir buluşma noktası haline getirdi.
Babmagazine’in bu yeni yaşında karşınızda artık baba-kız olarak bayrağı taşıyacak ve yeni solukla, birbirinden farklı yeniliklerle sizlerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyoruz. On yılların deneyimi, yılların birikimi ve bitmek bilmeyen tutkusu ile sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Sizlerle birlikte büyümek, paylaşmak ve her sayfada yeni bir hikaye yazmak bizim için en büyük gurur.
Bu özel günde, tüm ekibimize, yazarlarımıza, okuyucularımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyor; hep birlikte daha nice yıllarda, coşku, gurur ve heyecanla hikayeleri paylaşmaya ve yeni başarıları gerçekleştirmeye devam edeceğiz.
İyi ki doğdun Babmagazine!
Atılay ve Ala Kandemir
#BABmagazine11Yaşında #BirlikteBuyuyoruz #cemiyet #kultur #sanat #isdunyasi #CumhuriyetBayramı #atilaykandemir #alakandemir #babmagazine #magazin #moda #saglik #davetler #saglik #guzellik


