İki Kız Kardeşin “Beyaz” Hikayesi

Derya Alabora ve Deniz Çakır’ı aynı sahnede buluşturan “Beyaz” oyunu; iki kız...

Derya Alabora ve Deniz Çakır’ı aynı sahnede buluşturan “Beyaz” oyunu; iki kız kardeşin hayalleri ve hayal kırıklıkları üzerine hesaplaşmalarını sahneye taşıyor. Ezop Sahne prodüksiyonu “Beyaz”, 27 Aralık Perşembe akşamı saat 20.30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek.

“Beyaz”; kocasıyla mutsuz evliliğini sürükleyen, hayallerini gerçekleştiremeyen kız kardeş ile hayatını kendi isteğine göre yaşayan, uzun zaman sonra eski kasabasına dönen ablasının, geçmişleriyle ve kendileriyle yüzleşmelerine odaklanıyor. Yıllar sonra annelerinin rahatsızlığı nedeniyle tekrar bir araya gelen iki kız kardeş, geçmişin muhasebesini yaparken, ertelenmiş duygular da birer birer su yüzüne çıkar.

Fransız yazar Emmanuelle Marie’nin kaleme aldığı, Zeynep Utku’nun dilimize kazandırdığı “Beyaz”ın yönetmen koltuğunda Özen Yula oturuyor. Dekor tasarımını ve styling çalışmasını Tomris Kuzu’nun, ışık tasarımını Yakup Çartık’ın yaptığı oyunun müzikleri ise Çiğdem Erken’in imzasını taşıyor.

Ezop Sahne prodüksiyonu tek perdelik “Beyaz” oyunu, 27 Aralık 2018 Perşembe akşamı saat 20.30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek. Oyunun biletleri, Biletix’ten ve salonun gişesinden temin edilebilir.

İlginizi Çekebilir