Çocuklar İçin Bir Aradalar! Birbirinden özel ve değerli tasarımları ile dünya markası olan Tiffany&Co. ve Türkiye’nin lider mücevher markalarından biri CollectioN, eşsiz koleksiyonlarının yanı sıra aktif rol oynadığı sosyal sorumluluk projeleri ile de kendinden bahsettiriyor.
CollectioN ve Tiffany&Co.’nun ev sahipliğini üstlendiği, başkanlığını Sinem Nefesoğlu’nun yaptığı Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği ile beraber gerçekleştirdiği yılbaşı davetinde, birbirinden önemli ve yardımsever isimler, ihtiyacı olan çocuklar için biraraya geldiler.
Dün gerçekleşen ve yardım amaçlı düzenlenen bu davetten elde edilen gelir, ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için yapılacak ana okullarında eğitim fırsatı sağlamak amacıyla bağışlanmıştır. Zorlu Center Tiffany&Co. mağazasında düzenlenen davette, yeme içme alanında lüks Fransız mutfağının simgesi olan Fauchon ise Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği’ne destek amaçlı tüm catering hizmetini üstlenmiştir.